http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /975396687
lol
Hej Andrzejku,tigercng pisze:Z tymi zbiornikami CNG ze Stako to jakaś totalna ściema.
W przeciągu kilku lat wykonałem tam kilkadziesiąt telefonów i wysłałem kilkanaścia maili i faksów z prosbą o ofertę - bez odpowiedzi.
Odbyłem także kilka bezpośrednich rozmów na targach.
Słyszałem zawsze podobną historyjkę: "Tak, będziemy mieli niedługo w sprzedaży, ale teraz jeszcze brakuje coś tam. Proszę czekać."
Patrząc na stronę internetową STAKO, to nawet oni sami nie są pewni, jakie zbiorniki mają zamiar produkować. Na stronie głównej piszą o CNG-4, a w Produkty o CNG-3.
Także dopóki nie spotkamy kogoś, komu udało się taki zbiornik kupić w firmie STAKO, potraktujmy to jak opis towaru wirtualnego.
Sławek VERONA, może znasz kogoś takiego ?
Zrobię może trochę taki OT, ale jestem ciekaw kiedy będziesz w Warszawie. Wybierasz się na targi czy w jakimś innym tygodniu? Warto sie gdzieś spotkać w większym gronie i obgadać kilka tematówVERONA pisze:Hej Andrzejku,tigercng pisze:Z tymi zbiornikami CNG ze Stako to jakaś totalna ściema.
W przeciągu kilku lat wykonałem tam kilkadziesiąt telefonów i wysłałem kilkanaścia maili i faksów z prosbą o ofertę - bez odpowiedzi.
Odbyłem także kilka bezpośrednich rozmów na targach.
Słyszałem zawsze podobną historyjkę: "Tak, będziemy mieli niedługo w sprzedaży, ale teraz jeszcze brakuje coś tam. Proszę czekać."
Patrząc na stronę internetową STAKO, to nawet oni sami nie są pewni, jakie zbiorniki mają zamiar produkować. Na stronie głównej piszą o CNG-4, a w Produkty o CNG-3.
Także dopóki nie spotkamy kogoś, komu udało się taki zbiornik kupić w firmie STAKO, potraktujmy to jak opis towaru wirtualnego.
Sławek VERONA, może znasz kogoś takiego ?
Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, będę na spotkaniu w Stako zobaczę jak wygląda sytuacja i dam znać.
p.s. w marcu planuję wyjazd do Warszawy może znajdziesz trochę czasu na spotkanie.Tym razem przyjadę autem na CNG -:) z nowo zakładaną za parę dni sekwencją BRC.