Nowe Combo niebawem pojawi się na rynku!

Pojazdy użytkowe do 3,5t marki Opel
administrator
Administrator

Nowe Combo niebawem pojawi się na rynku!

Post autor: administrator »

Wielkimi krokami zbliża się debiut kolejnej generacji Opla Combo.

Obrazek
Nieoficjalne zdjęcie nowego Opla Combo.

Nowa generacja pojazdu ma powstawać przy współpracy z Fiatem, na bazie modelu Doblo. Wiele zatem wskazuje, że będzie w niej fabrycznie montowany silnik zasilany sprężonym gazem ziemnym.

Przypominam, że obecnie Fiat produkuje również Doblo zasilane gazem ziemny, a sygnowane jako Natural Power. Więcej szczegółów o dostawczym Fiacie tutaj

Źródło: stern.de
Ostatnio zmieniony czw mar 03, 2011 18:11 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Karol Wieczorek
Awatar użytkownika
supermajku
CNG car: swift 4x4 mk2 lpg

Post autor: supermajku »

gdy tylko zobaczyłem a jeszcze nie przeczytałem odrazu pomyślałem że wygląda jak fiat patrze dalej a w opisie że z fiatem heheh
imho przód nie pasuje, ciekawa lampa ładny zderzak ale linia na wysokości grilla i lamp to tu nie pasuje. Niemieckie auta są mocno przytwierdzone do kół a tu to auto unosi sie w powietrzu, co sprawia że jest delikatniejsze. Moda na czarny słupek A wkroczyła już na dobre, fajnie to wygląda
Lepiej zredukować, niż później żałować.
administrator
Administrator

Post autor: administrator »

Moim zdaniem to jest dopiero jakaś zabawa jednej z niemieckich redakcji motoryzacyjnych. Przy wersji produkcyjnej nowego Combo będzie się trochę bardziej różnić.

Jestem ciekaw, jaki silnik na CNG tam wstawią - czy 1.4 Turbo Fiata czy też 1.6 Opla...

Na razie musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać na konkrety. Dlatego m.in. nie wrzucałem newsa na stronę.
Karol Wieczorek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opel”