Karpacki Operator Systemu Dystrybucyjnego mamy z nimi cały czas kontakt.
Awaria jest dosyć skomplikowana bo części do sprężarki są dorabiane ręcznie, cokolwiek to znaczy. Jeszcze trochę cierpliwości, akurat z Krakowem mamy bardzo dobry kontakt i na stronie monitoringu stacji mapa.cng.auto.pl pojawi się informacja jak już wszystko będzie działać poprawnie.
Jeszcze raz podkreślę akurat Karpacki Operator Systemu Dystrybucyjnego to jeden z lepszych operatorów który wprowadza na na swoim terenie CNG. Mają na swoim ternie aż 7 ogólnodostępnych stacji z czego 1 całodobowa. W Krakowie cały czas macie dostępną drugą stację, proponuje zadzwonić i umówić się na tankowanie w godzinach kiedy nie będzie tam autobusów.
Nie można mówić tutaj o załamaniu nerwowym, mamy już 32 ogólnodostepne stację z czego 10 jest czynna całodobowo.
Dla zainteresowanych podam że w Krakowie mają wybudować (zmodernizować) nową stacje która prawdopodobnie będzie czynna w trybie pracy 24h. Przewidywany termin otwarcia stacji to koniec roku.
Szanowni użytkownicy forum, nie ma sensu się denerwować i wydzwaniać w sprawie stacji, ja naprawdę Was rozumiem że chcecie tankować swoje samochody, jak tylko stacja będzie czynna na stronie
www.mapa.cng.auto.pl kolor czerwony zostanie zamieniony na niebieski.
hvn pisze:panie administratorze bede troszeczke cyniczny i powiem, ze malo kompetentne macie te osoby dajace wam info

a co do naprawy to dodam jeszcze, ze stacja
MOŻE byc czynna
JUŻ w przyszlym tygodniu (czyt. nie wiadomo kiedy i czy w ogole), co do nr telefonow na stacje mily Pan powiedzial, ze nie maja zadnego numeru, a w sprawie informacji odnosnie dzialania stacji trzeba kontaktowac sie z Oddzialem gazowniczym przy ul. Gazowej 16. Ech... przynajmniej w dlugiej drodze powrotnej mozna bylo odreagowac

faktycznie jesteś trochę cyniczny, ja chciałbym aby wszystkie osoby z ramienia PGNiG które pracują nad rozwojem CNG w Polsce były tak mało kompetentne jak nasz informator.
Nie ma się co denerwować, ja zawsze powtarzam że początki LPG w Polsce były podobne. Zamiast odreagowywać lepiej pokręć się w okolicy stacji i jak tylko będzie czynna pisz na
biuro@cng.auto.pl.
Ps. Chciałbym mieć taki komfort jak Wy macie w Podkarpackim rejonie. Ja tankuje na stacji w Warszawie o której sami pracownicy mówią skansen, najbliższa zapasowa stacja to około 120km w Radomiu.