|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
|
Stacja CNG - Kraków, ul. Siewna |
| Autor |
Wiadomość |
bartekk

|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 09:48
|
|
|
Wróciłem z Krakowa mam kilka ważnych informacji:
- Gazownia Krakowska rozważa uruchomienie stacji przy ul.Balickiej w trybie 24h (powtarzam że rozważa, to nie znaczy że tak będzie)
- ...jest szansa że stacja przy ulicy Siewnej nie zostanie zamknięta, powiem więcej, są plany że stacja ta będzie sprzedawać gaz poniżej parytetu 55% (wiec wiecie już drodzy użytkownicy CNG gdzie należy się tankować w Krakowie aby zmobilizować operatora stacji do podjęcia słusznej decyzji), rozmowy trwają jak będę znał więcej szczegółów to natychmiast napiszę
- są plany na nową (ewentualnie modernizacja starej stacji) w Kielcach.
Niestety szanowni użytkownicy nie mam tak naprawdę żadnych potwierdzonych informacji, ale jakaś nadzieje jest!
W miarę możliwości prosimy wszystkich z Krakowa o tankowanie na stacji przy ul. Siewnej.
(Stacja przy ul. Siewnej to przykład bardzo dobrze zaprojektowanej stacji, stacja ta ma bardzo dobrą wydajność do zapotrzebowania) |
_________________ Bartek Kamiński 0-790-533-121
http://cng.auto.pl http://mapa.cng.auto.pl |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: Zafira 1.6 CNG 2005
|
|
|
|
 |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 20:15
|
|
|
Kraków | Na Siewnej zatankujesz najtaniej CNG w całej Małopolsce. Tylko 2,64 zł za 1m3!
2011.10.27, Orfamet
W ostatnim czasie wszyscy kierowcy borykają się z dramatycznie wysokimi cenami paliw, również w Małopolsce. Okazuje się jednak, że CNG w dalszym ciągu stanowi znakomitą alternatywę cenową do benzyny, oleju napędowego czy ostatnio najdroższego w historii LPG. Na stacji CNG w Krakowie przy ul. Siewnej obowiązują atrakcyjne ceny na gaz ziemny - metr sześcienny paliwa zakupimy już za 2,64 zł z VAT. Pozwala to na przejechanie 100 kilometrów w warunkach miejskich pojazdem klasy MPV za zaledwie 27 zł!
Więcej informacji tutaj |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
markrk
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 20:34
|
|
|
| Cena CNG na Siewnej dalej po 2.64 ,dzisiaj tankowałem.Stacja ok. polecam. |
|
|
|
 |
Jerzyk
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 15:23
|
|
|
| W poprzednim tyg byłem na stacji tankowania przy ulice Siewnej. Cena wzrosła do 2.84zł. |
|
|
|
 |
frahu75
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 09:36 cena CNG
|
|
|
cena CNG na siewnej wczoraj 2.97 !!! |
|
|
|
| |
Moje auto CNG: fiat multipla 1.6 16v Bipower 2000r
|
|
|
|
 |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 22:27
|
|
|
W tym tygodniu wprowadzono w Mapach Google usługę Street View. Można teraz obejrzeć, jak wygląda stacja widziana z ul. Siewnej.
Mapkę z widokiem 360 stopni znajdziecie tutaj |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
patryk
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 21:48
|
|
|
| dziś 3.04 pln Jako przyczyne podwyżki usłyszałem to, iż cena hurtowa wzrosła o 22gr |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: Volvo V40 T4
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|