|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
|
RADOM | MAN NL313 CNG w ITS Michalczewski |
| Autor |
Wiadomość |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 20:18 RADOM | MAN NL313 CNG w ITS Michalczewski
|
|
|
Udało mi się dzisiaj uzyskać informacje, jakoby wkrótce na radomskie drogi wyjechał MAN zasilany CNG. Pojazd znajduje się w posiadaniu ITS Radom od 2 lat. W ciągu tego czasu jest nieustannie remontowany, co z resztą trwa nadal. Jak zapewnili mnie dzisiaj pracownicy bazy ITS, już niedługo będzie normalnie kursować. Mam nadzieję, że będzie dobrze służył mieszkańcom Radomia.
Zdjęcia pojazdu wykonane na terenie zajezdni:
Dokładny opis pojazdu na stronie phototrans.eu
Przepraszam za niskiej jakości zdjęcia, ale wykonywałem je pospiesznie aparatem w telefonie komórkowym.
Zatem nie pozostaje nam nic innego jak czekać na rozwój wydarzeń |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 21:28
|
|
|
Niedawno został zakończony remont autobusu i od 1 września rusza na trasę! Będzie jeździł na linii podmiejskiej A w Radomiu.
(fotografia autorstwa Marcin Mazurkiewicz/280.26, żródło: phototrans.eu)
Czyż nie wygląda pięknie? |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
| Ostatnio zmieniony przez administrator Pią Sie 28, 2009 22:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|