|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
Przesunięty przez: administrator Czw Gru 25, 2008 18:25 |
OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG |
| Autor |
Wiadomość |
wlodek_
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 06:17 Re: zafira B cng
|
|
|
| mapajaw napisał/a: | | Witam, właśnie kupiłem zafirę i mam pytanie czy na górnym śląsku jest jakiś serwis instalacji cng. Z tego co czytałem to najbliższy w Tarnowie. Zaczynam się trochę niepokoić bo jeśli z każdą bzdurą będę musiał jechać do niemiec to masakra. Z góry dziękuję. |
Witaj!posiadalem Zafire A a teraz Zafire B to juz w sumie 7lat.Jesli chodzi o instalacje gazowa to nic nie bylo do tej pory zepsute takze mozesz mysle spac spokojnie.Reszte (oprocz instalacji gazowej) wykonuja chyba service w polsce bez jakis problemow,tak mysle bo inspekcje mojego samochodu wykonuje w polsce ,ale moge sie mylic bo nie mieszkam w polsce.Aha w Zafirze B ostanio wymienialem na koszt firmy Opla zawory na butlach gazowych (byly z jakims defektem) ale wymienili i smigam dalej.Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez wlodek_ Pon Paź 31, 2011 06:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tigercng
Moderator
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 09:43
|
|
|
Obecnie nie ma większego problemu z serwisem Zafiry CNG w Polsce. Z pewnością znajdziesz gdzieś bliżej sprawdzone ASO, gdzie poradzą sobie prawie z wszystkim, a z tym z czym sobie nie poradzą, jedź do Tarnowa. Tam zrobią Ci wszystko, co może się zdarzyć z instalacją.
Problem jest jedynie w uzyskaniu w Polsce bezpłatnych kampanii serwisowych, ale o tym piszę w innym wątku. |
|
|
|
| |
Moje auto CNG: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|