|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
|
motostat.pl - Statystyki Twojego pojazdu on-line |
| Autor |
Wiadomość |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:35 motostat.pl - Statystyki Twojego pojazdu on-line
|
|
|
Witam!
Część z Was pewnie spotkała się z niemieckim serwisem sprintmonitor.de. Jest to serwis pozwalający na prowadzenie statystyk spalania pojazdu, kosztów eksploatacyjnych. Jednym zdaniem: wszystkich wydatków związanych z eksploatacją pojazdu.
Od jakiegoś czasu w internecie działa podobny serwis w języku polskim - http://www.motostat.pl/
W polskim serwisie nie ma co prawda tak rozbudowanych funkcji z CNG jak w niemieckim odpowiedniku, ale jest tam już zarejestrowanych trochę pojazdów CNG (sprawdź tutaj), gdzie użytkownicy w miarę regularnie wprowadzają swoje koszta.
W najbliższym czasie postaramy się podjąć rozmowy mające na celu wprowadzenie dodatkowych udogodnień dla kierowców CNG.
Już dzisiaj zachęcamy wszystkich do prowadzenia statystyk w tym serwisie. W ten sposób możemy przyczynić się w znaczący sposób do popularyzacji CNG w szerokim gronie użytkowników internetu |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
| Ostatnio zmieniony przez administrator Wto Lip 20, 2010 12:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 12:36
|
|
|
Miło mi poinformować, że CNG Forum dołączyło do elitarnego grona klubów stowarzyszonych z portalem motostat.pl
Teraz użytkownicy CNG Forum cng.auto.pl będą mogli zapisać się do specjalnie dedykowanego klubu działającego w ramach motostat.pl
Od razu zapowiadam, że to dopiero początek udogodnień dla kierowców CNG w portalu motostat.pl
Już niedługo portal wzbogaci się o kilka ważnych narzędzi ułatwiających monitorowanie wydatków kierowcom CNG. Szczegóły już wkrótce |
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 17:38
|
|
|
W ostatnim czasie motostat.pl dodał możliwość zaznaczenia tankowania na stacjach sygnowanych przez markę CNG AUTO.
Opcja ta jest widoczna w statystykach danego pojazdu:
http://www.motostat.pl/vehicle-stats/18767
Jak i globalnych statystykach tankowania ze wszystkich stacji:
http://www.motostat.pl/stats/gas-stations
Dodanie marki CNG AUTO w ogólnodostępnych zestawieniach można uważać za pozytywny krok w kierunku promocji paliwa CNG, jak i największego operatora stacji tego paliwa w Polsce. |
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
hombre77

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2011 20:20 motostat.pl
|
|
|
Polecam Wszystkim założenie konta na motostat.pl i wprowadzanie tankowań. Fajne narzędzie.
Poza tym pokażmy IM, że w Polsce ktoś na tym CNG jeździ. |
_________________ Estaciones de GNC
 |
| Ostatnio zmieniony przez hombre77 Sob Lip 16, 2011 15:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| |
Moje auto CNG: FIAT Multipla BiPower
|
|
|
|
 |
BIGMARIO
|
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 01:46
|
|
|
Witajcie. Ja też już mam tam swoje konto i wpisuję wydatki |
_________________ MARIO72
 |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG 2004 R.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|