|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
|
flota cng iveco |
| Autor |
Wiadomość |
kaeste85
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 20:09 flota cng iveco
|
|
|
witam,
chce w końcu kupić auto na CNG i jest problem nie wiem co robić, gdyż nowy z salonu kosztuje ok. 105000 netto a taki sam diesel kosztuje ok. 66000 netto, stąd moje pytanie czy warto iść w używane auta ich też jest mało ale znalazłem jeden i nie wiem czy się zdecydować na niego http://otomoto.pl/iveco-3...n-T2693402.html
Czy zrezygnować już całkowicie z tematu CNG, bo widzę że droga nie jest łatwa.
pozdrawiam |
|
|
|
| |
Moje auto CNG: Fiat Ducato
|
|
|
|
 |
BIGMARIO
|
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG 2004 R.
|
|
|
|
 |
kaeste85
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 20:54
|
|
|
witaj widziałem to auto na otoMoto i chciałem kupić ale znikło nie było podanego nr telefonu tylko mail to gratuluje dobrego zakupu
to gdzie szukać tych aut i czy warto iść w używkę
a ten iveco z krakowa to warty uwagi?? dlaczego zrezygnowałeś z zakupu
pozdrawiam |
|
|
|
| |
|
|
|
|
 |
BIGMARIO
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 21:00
|
|
|
Dzięki, choć troszkę za wcześnie bo dopiero ruszam z papierami w EFL i czekam na ostateczna ofertę Leasigu. Jeśli chodzi Merca to po pierwsze że młodsze, serwisowane, no i lepszy silnik. A dzięki Bartkowi już jeździłęm i podobne testowałem więc jestem bardzo na tego Sprintera na palony , a jako kurier po Warszawie , bo będę podpisywał umowę z DPD to jest idealne autko do pracy dla Mnie |
_________________ MARIO72
 |
| Ostatnio zmieniony przez BIGMARIO Czw Gru 29, 2011 21:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG 2004 R.
|
|
|
|
 |
kaeste85
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 21:07
|
|
|
dokładnie masz racje ja miałem jutro jechać po ten samochód i go obejrzeć i kupić ale nie jestem pewny jego ma już 6 lat, i może warto poczekać aż trafi się coś ciekawego
dzięki za odp pozdrawiam |
|
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|