|
CNG - gaz ziemny w Twoim aucie
Forum użytkowników pojazdów zasilanych CNG w Polsce. Partner Międzynarodowej Sieci Społeczności CNG
|
|
Przesunięty przez: administrator Nie Maj 29, 2011 20:09 |
Citroen 2CV 'kaczka' zasilania CNG |
| Autor |
Wiadomość |
administrator
Administrator
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 22:50 Citroen 2CV 'kaczka' zasilania CNG
|
|
|
Witajcie! Dzisiaj znalazłem dość ciekawą konwersję pojazdu zabytkowego - Citroena 2CV, popularnie zwanego 'kaczką'
Oceńcie sami na zdjęciach:
Źródło: www.duckservice.nl |
_________________ Karol Wieczorek
kom. 883 244 021
 |
|
|
|
 |
Paweł K Rzeszów
|
Wysłany: Wto Mar 22, 2011 23:25
|
|
|
Witam Cię Bratku Możesz mi wierzyć albo nie ale przez taką "kaczkę" poznałem moją żonę ... oczywiście jeszcze wtedy nie było cng tak popularne w polsce ... ale mam gdzieś fotki naszej 2CV-ki jak znajdę to wkleję - niestety nasza 2CV-ka była na benzin ale i tak to przefajna zabaweczka
Już nie będę zmieniał:
http://tnij.org/k1az
http://tnij.org/k1a0
Super czasy - bieszczady , duża pętla ... 1996r.
Pozdrawiam |
_________________ Mazda B2500 2003r., Opel Zalira 1,6CNG 2003r. Sprinter 308CDI 2,2 2000r. |
| Ostatnio zmieniony przez administrator Sro Mar 23, 2011 10:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: Zafira 2003r.
|
|
|
|
 |
supermajku

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 09:28
|
|
|
| wg testów doświadczalnych to auto się nie przewraca, podczas jazdy do przodu. (oczywiście pomijam podmuchy które zdmuchną cytrynkę) |
_________________ Lepiej zredukować, niż później żałować. |
|
|
|
| |
|
|
Moje auto CNG: swift 4x4 mk2 lpg
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|